PR Scan Sportbeleid en Sponsoring

Home Communicatie | Het bedrijf | Contact

PR Scan

small logo

Na veertien jaar plezier in sport, in 2010 toch de volledige overstap naar het bedrijfsleven

De specialisaties van de ondernemer zijn nog steeds aanwezig zoals het begeleiden en adviseren van besturen van bonden en sportverenigingen en projectengroepen in de diverse trajecten. Ook de diversiteit van de onderwerpen is nog steeds geen enkel probleem zoals vrijwilligersbeleid, sponsoring, communicatie, conflicten binnen de club, het opstellen van diverse beleidsplannen en natuurlijk het project Ouders Graag gezien. En ook een groot hart, mijn liefde voor de sport verdwijnt nooit. Maar de interesse om nog langer actief werkzaam te zijn binnen de sportwereld is er op dit moment niet meer.

Al in begin 2009 werd het steeds duidelijker dat de uitdagingen niet langer binnen de sport lagen, maar in het bedrijfsleven. De moeilijke trajecten binnen het MKB met hun diversiteit aan problemen geven heel veel werkplezier en voldoening. Steeds complexere vraagstukken vragen ook steeds meer tijd. Mijn oude indeling van overdag werkzame uren voor het MKB en ’s avonds voor de sport lukt niet meer. Vierentwintigzeven werken is geen optie. Dan ga je keuzes maken. Werken en zelf sporten is dan de beste keus.

Maar als sponsor is PR Scan nog steeds actief. Als u geïnterneerd ben in de vormen van sponsoring die PR Scan strategische communicatie consultancy aanbiedt, kunt u hier de link aanklikken.

Met vriendelijke groeten,

Helma Kiewiet

 

Het Bedrijf | Site Map | Privacy | Contact Opnemen | © PR Scan